STAR WARS EMPIRE

Howard újra Star Wars filmet forgatna!

HÍREK

2018. november 11. - starwarsempire

ron-howard-star-wars_21s2.jpg

A Phil Lord és Chris Miller által, állítólag kaotikus körülmények között otthagyott forgatásra érkező Ron Howardról hirtelen nehéz elképzelni, hogy minden percét élvezte a munkának. Pedig úgy néz ki, hogy valóban ez a helyzet, mert a dupla arany szobros rendező azt nyilatkozta, hogy később szívesen forgatna még Star Wars filmet.

A Lucasfilmnnél nem nagyon akad olyan ember, aki a Solo: Egy Star Wars történet anyagi bukásáért Howardot hibáztatná, hisz a film reklámkampánya teljes katasztrófa volt, a Végtelen háborúk és a Deadpool 2-vel egyidőben kezdték vetíteni és sajnos Az utolsó Jedikről is sok rosszat írt a média. Véleményem szerint most inkább Howard jön eggyel Kennedyéknek, szóval nem hiszem, hogy akadályba ütközne egy újabb Ron Howard féle Star Wars film.

Nagyon jó élmény volt a film forgatása a számomra. Sok függ a történettől, de szerintem szívesen csinálnék egy új Star Wars-filmet. (...) Egyébként a lányom, Bryce jelenleg a The Mandalorian egy epizódját rendezi, és ő is imádja minden percét. Olyan, mintha vele együtt élném át ismét az egészet, ami remek érzés, mert ezeket a produkciókat kreatív, innovatív filmőrültek készítik a közönségnek.

Hamarosan újra jelentkezünk, addigi is az Erő legyen Veletek, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr8714362073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása