STAR WARS EMPIRE

Finn újra fénykardozhat a IX.-ben?

Hírek - Erre utalhat Boyega tweetje

2018. november 09. - starwarsempire

sw.jpeg

A Star Wars: Az ébredő Erő reklámkampánya szándékosan félrevezető volt, hiszen mindenhol Finn kezében volt Anakin Skywalker legendás fénykardja. Joggal feltételezhettük hát, hogy John Boyega karaktere lesz az új erőhasználónk a történetben.

Jómagam teljesen elégedett voltam Az utolsó Jedik-ben Rose és Finn történetszálával, de több rajongó szerint unalmas és vonatatott volt. Boyega azonban nemrég tett egy finoman szólva is kétértelmű utalást, ami szerint lehet, hogy újra izgalmas pillanatokat kaphatunk a karaktertől 2019 decemberében.

Az egész egy twitter bejegyzéssel kezdődött, amit egy Finn rajongó írt, aki igazán emlékezetes dolgokat szeretne kapni kedvenc exrohamosztagosától a IX.-részben.

- Nagyon szeretném, ha John Boyega élvezhetné a rivaldafényt a kilencedik epizódban, mert arra várok már a hetedik rész óta, hogy valami igazán emlékezeteset alkosson a vásznon. Ja, és örülnék, ha ismét fénykardot ragadna!
- Ezzel kapcsolatban nagyon elégedett leszel, testvér. Bízz bennem!

john-boyega-star-wars-9-finn-lightsaber-tweet_6mrj.jpg

Persze lehet, hogy Boyega itt csak a tweet első részére reagált és nem a fénykardos részre, de ki tudja? Végül is a IX. részt ugyan az a J.J. Abrams rendezi, aki annak idején a VII. részben is fénykardot nyomott Finn kezébe. Bármi megtörténhet.

Hamarosan újra jelentkezünk a legfrissebb Star Wars hírekkel, addig is a legjobbakat!

Az Erő legyen Veletek, szisztok!

star-wars-7-finn-zvezdnye_gvsu.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr8814361595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása