STAR WARS EMPIRE

Új Star Wars sorozatok és egy film

Star Wars Hírek

2020. december 12. - starwarsempire

star-wars-disney-shows-2020-1_1.jpg

Tegnapelőtt, magyar idő szerint este tíz órakor kezdődött, a Disney Investor Day. Itt beszámoltak többek között rengeteg újdonságról, és a Disney+ streamingszolgáltatás eredményeiről is. Kezdjük ez utóbbival!

 Disney+ 

December 2.-án, 88 millió előfizetővel rendelkezett a Disney+, ami igazán szép szám, mivel a szolgáltatás tavaly novemberben startolt. Az eseményen a terjeszkedés további sorrendjét is felfedték.Jövőre Koreán túl, Kelet-európába is, azaz hozzánk is megérkezik az új streamingplatform, aminek havidíjja 8.99$ lesz majd, ami körülbelül 3200Ft-nak felel meg. Tartalomban pedig nem fogunk hiányt szenvedni.

 Rogue Squadron film Patty Janksontól 

Az első új film ami bemutatásra kerül - a pandémia miatt csak 2023-ban - egy Rogue Squadron film lesz. A rendezésért Patty Jankson felel, és a szinopszis alapján pilóták fiatal csapatáról szól, a Star Wars jövőbeli érájában. Első tippre szerintem vagy az ep8-9 közötti egy évben játszódhat, jobban bemutatva az Első Rend-Ellenállás háborút, vagy valamikor a Skywalker Kora utánni időszakban.

 A sorozatoké a jövő 

obi-wan-kenobi-series-logo.jpg

Rögtön az első Star Wars hír az Investor Day-ről az volt, hogy az elkövetkezendő években a Lucasfilm 10 új Star Wars sorozat bemutatását tervezi. Eddig hivatalosan három sorozatról tudtunk, The Mandaloria, Andor, és Obi-wan Kenobi. Ezekről is kaptunk új információkat, a Kenobira fókuszáló, egy évados sorozatban visszatér Hayden Christensen, Darth Vader szerepére. Az Andor sorozat, első és remélhetőleg nem utolsó évada 12 részből fog állni. A premierje 2022-ben lesz, a Kenobi forgatása pedig jövőre indul.

andor-logo.jpg

ahsoka-logo.jpg

rangers-of-the-new-republic-logo.jpg

Mandalori spin-off sorozatokra is lehet mostantól számítani, nem is akármilyenekre. Az első két bejelentés ugyanis ezekről a szériákról szólt. Rangers of the New Republic, és Ahsoka címmel készülnek majd új sorozatok, élőszereplős formában, amik egyidőben játszódnak a Mandalorival, és e három sorozat egy nagy közös fináléval fog zárulni! Az Ahsoka egy évadra limitált sorozat lesz a főszerepre visszatér Rosario Dawson. Mindkét sorozatért Dave Filoni és Jon Favreau lesz a felelős. A két sorozat 2022-ben fog bemutatkozni.
untitled_0.jpg

Élőszereplős sorozat fog még készülni Lando Calrissianról, a szériáért Justin Simien lesz a felelős. Azt egyenlőre nem tudni, hogy a fiatal, vagy az öreg Lando életéről fog-e szólni, de én az előbbit tartom esélyesnek.

A Star Wars legújabb korszaka se marad élőszereplős alkotás nélkül. Leleplezték a májusban bejelentett Leslye Headland sorozatot. The Acolyte címen, a Köztársaság Fénykorának végén, a sötét oldal erőinek felemelkedéséről fog szólni!

star_wars_the_acolyte_0.jpg

the-bad-batch-logo.jpg

Az animációs sorozatok háza táján is sok újdonsággal gazdagodtunk. A The Bad Batch, a The Clone Wars spin-off-ja, megkapta az első előzetesét, ami alapján több mint ígéretesnek tűnik. A premier 2021-ben lesz.

Emellett még két másik animációs sorozatot jelentettek még be. A Visions-t, és az A Droid Story-t. A Visions rövid animációs történeteket fog tartalmazni, és a legnevesebb anime alkotók fogják megalkotni, így a stílusa is ahhoz hasonlatos lehet. Elsőre 10 epizódot fognak leadni.

star-wars-visions-logo.jpg

Az, A Droid Story C-3PO-ról, R2-D2-ről és egy új droid karakterről fog szólni, a kisebbeket célozhatják meg vele.

a-droid-story-made-by-tharin.jpg

Ezek lennének tehát az Investor Day nagy bejelentései, az már biztos ezekből, hogy a Star Wars univerzum jó kezekben van és hosszú távra biztosított a jövője.

Írta: Boros Bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr1516329430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása