STAR WARS EMPIRE

Forog a Star Wars: Andor sorozat!

Star Wars Hírek

2020. december 12. - starwarsempire

andor-logo.jpg

Többek között a Cassian Andor sorozat címéről is lerántotta a leplet a Lucasfilm, melyet nemes egyszerűséggel csak Andor-ra kereszteltek.
Az  biztos, hogy sorozatot már javában forgatják, mivel a főszerepet játszó Diego Luna a Jimmy Kimmel Live!-nak adott interjújában ezt már korábban megerősítette.
A stáb jelenleg Londonban forgat, de fontos technikai különbség a The Mandalorianhez képest, hogy ennél a szériánél nem használják az előbbihez kifejlesztett led háttér technológi

Diego Luna elmondása szerint a sorozat sok mindent hozzá fog adni a Zsivány Egyeshez, és magához Cassian karakteréhez. A sorozatban visszatért K-2SO szerepére Alan Tudyk, és Genevieve O’Reilly, aki Mon Mothmát alakítja.
K-2SO feltűnése be is szűkíti a sorozat időtartamát, ugyanis a droid átprogramozása már szerepelt egy történetben, ami BBY 1-ben játszódik.

A stábhoz csatlakozott még Stellan Skarsgård, Denise Gough, és Kyle Soller. Azt pletykálják, hogy a sorozat női főhősét Adira Arjona alakíthatja majd ám az ő szereplését eddig még hivatalosan nem erősítették meg.

Írta:
Boros Bálint & Gellai Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr516329524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása