STAR WARS EMPIRE

Bo Katan szerepelhet a Bad Batch animációs sorozatban

Star Wars Hírek

2020. november 22. - starwarsempire

A július 13.-án hivatalosan bejelentett The Clone Wars spin-off-ról, a Bad Batchről, mióta bejelentették, hivatalosan csak annyit tudunk, hogy a 99-es klón kommandó kalandjait követhetjük majd benne, közvetlenül a Birodalom létrejötte után.

star-wars-the-bad-batch.jpg

Azóta felmerült lehetőségként, hogy talán Ahsokát és Rexet is láthatnánk valamiképp a sorozatban, de a legerősebb, és a Mandalori miatt legígértesebb pletyka az nem rég érkezett. A Cinelinx szerint ugyanis Bo Katan is feltűnne a sorozatban, ami remek összekötő kapocs lenne a Mandalorian és a sorozat között, illetve megtudhatnánk, hogy mi történt a Mandalore-on a 66-os parancs és a Birodalom kikiáltása után.

 bokatandetail-swe.png

Ám mivel ez egyenlőre csak pletyka, érdemes fenntartással kezelni a dolgot. De mindensetre már emiatt is érdemes várni a Bad Batchet, hogy beigazolódik-e.

Forrás: Cinelinx
Írta: Boros Bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr3016294676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása