STAR WARS EMPIRE

Nick Nolte csatlakozik a The Mandalorian stábjához

Hírek

2018. december 02. - starwarsempire

nick_nolte.jpg

Nemrég írtunk egy cikket arról, hogy eddig mit tudunk a készülő The Mandalorian -ről, a legújabb pletykák szerint azonban újabb színésszel bővülhet a sorozat stábja. Pedro Pascal és Gina Carano mellé egy igazán tapasztalt színész, Nick Nolte (48 óra filmek, A békés harcos útja, Kisvárosi gyilkosság) is csatlakozhat.

A Star Wars-ban nem csak feltörekvő színészek szoktak szerepelni, hisz ott van Christopher Lee, Samuel L. Jackson vagy Woody Harelson, akik már azelőtt befutott színészek voltak, hogy a galaxis nagyjai közé kerültek volna. A The Hollywood Reporter pletykái szerint most a kétszeres oscar jelölt Ninck Nolten a sor, de arról, hogy milyen szerepben fog feltűnni, semmilyen infó nem látott napvilágot. A színész eszköztárát ismerve, a bölcs tanítómestertől egészen a legőrültebb főgonoszig, tényleg bármi lehet.

A sorozat 2019 végén fog debütálni az új Disney+ streaming platformon, legkésőbb ekkor felleben a lepel a színész szerepének rejtélyéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr1314413020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása