STAR WARS EMPIRE

Baby Yoda neve

Baby Yoda háttértörténetet kapott! | Hírek

2020. december 01. - starwarsempire

Már a The Mandalorian indulása óta kíséri fejvadászunkat, Din Djarint egy apró, 50 éves, Yoda fajába tartozó csecsemő. Rá eddig a készítők eddig csak A Gyermekként hivatkoztak, illetve rajongói berkeken belül elterjedt a Baby Yoda megnevezés.

kcotbzk.jpg(A gyermek első feltűnése a sorozatban)

 A GYERMEK NEVE 

Egészen a második évad ötödik részéig, a gyermekről csak annyit tudtunk, hogy Yoda fajába tartozik, és hogy erőérzékeny. Ám ez most megváltozott! Ahsokának hála megtudtuk, a gyermek nevét, akit Grogunak hívnak, és hogy a Coruscanti Jedi Templomban nevelkedett! 22 éves korában, egy ismeretlen jedinek köszönhetően túlélte az 501-esek támadását a Templom ellen.

baby-yoda_s-original-_the-mandalorian_-concept-art-will-give-you.jpeg

 A TÚLÉLÉS ZÁLOGA 

Szintén Ahsokától tudjuk, hogy el kellett nyomnia magában a képességeit, hogy túlélje a Birodalom uralmát. Azt nem tudjuk, hogy a megmentője meddig maradt vele, de én valószínűnek tartom, hogy elég sokáig jártak közös utat Groguval, hiszen teljes önellátásra még nem képes. Grogu története pedig jövőhét pénteken fog folytatódni, ahol reményeim szerint már láthatjuk a Jedik ősi világát, a Tythont is, amiről két cikkel is fogok jelentkezni, és kiderül, hogy Grogu milyen utat választ majd magának.

Írta: Boros Bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr9016310270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása