STAR WARS EMPIRE

Tartalmi frissítést kap a Squadrons

Star Wars Hírek

2020. november 22. - starwarsempire

A pár napja jelent meg a hír a StarWars.com-on, hogy tartalmi frissítést kap a játék. Az első frissítés November 25.-én érkezik, míg a második December közepén. lássuk mit is kapnak a játékosok

 Új hajók érkeznek a flottába és új multiplayer map! 

Thomas Mir elmondta, hogy a frissítésekben két új játszható hajót raknak a játékba. Az első a B-szárnyú vadászgép, ami Mir elmondása szerint fontos szerepet tölt be az Új Köztársaság flottájában.
b-wing.jpg

A Birodalpm oldalára pedig a legendás Thrawn főadmirális által fejlesztett, és a Lothalon gyártott Tie Defender fog csatlakozni új játszható egységként.
A hajókkal egy új multiplayer pályán is játszhatunk majd ami a Fostar Haven nevet kapta.tie_defender.png

 Jönnek a custom meccsek! 

Mir azt is elmondta a StarWars.com-nak, hogy nagyon sok online megrendezett Squadrons tournamentet látott, és ötlete sincs arról, hogy hogyan tudtak elvezényelni egy két csapatos, tíz fős meccset, de akik ennek a műfajnak a szerelmesei örülni fognak. A meccseken két csapat játszhat majd egymás ellen, ami minimum egy, maximum öt játékosból állhat. Ebben a módban is támogatott lesz a crossplay. A meccseket publikusra és privátra is lehet állítani Mir elmondása szerint

Ez lenne tehát a Squadrons legújabb frissítésének tartalma. Mit gondoltok róla?

Forrás StarWars.com

Írta: Boros Bálint





A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr5116294652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása