STAR WARS EMPIRE

Új Star Wars könyvek decemberben!

Mire számíthatunk a Szukitstól az év végén? - Hírek

2020. november 25. - starwarsempire

szukits_2020_dec.jpgKözeledik December, vele együtt pedig a Karácsony és az új év is. Star Wars terén pedig új megjelenések. Na de mi is várható a Szukitstól?
Három megjelenést terveznek a következő hónapra. Egy könyvet és két képregényt fognak még idén kihozni, és bátran állíthatom, hogy baromi izgalmas megjelenéseknek nézünk elébe.
thrawn_cb1_cover.jpg

 THRAWN, AZ ÚJ TRILÓGIA: 

Kezdjük is rögtön a regénnyel! Timothy Zahntól érkezik a Chiss Birodalom trilógia első kötete, ami A káosz ébredése címet viseli, és Thrawn korai éveit mutatja be.
A történet YE 19-ben játszódik az Ismeretlen Régiókban. Végre mélyebben megismerhetjük ezt régiót és a Chisseket!
A kötet még előrendelhető a Szukits.hu-n 25%-os kedvezménnyel, 3.668 Ft-ért.
Megjelenés: 2020.12.02
celpont_vader_cover.jpg

 VADER ÉS VALANCE ÖSSZECSAP! 

A Marvel Star Wars képregényeinek a terén is egy érdekes megjelenéssel számolhatunk. Nevezetesen A Célpont: Vader című hat füzetes minisorozattal.
A történetben visszatér a Han Solo: A birodalmi kadétban már kanonizált birodalmi tiszt Beilert Valance, de immár fejvadászként, hogy a Rejtett Kéz nevű bűnszervezet megbízásából egy csapat élén végezzen a Kézre vadászó Vaderrel.
Kronológiailag nem sokkal vagyunk a Hothi csata előtt. A kötet már azért is érdemes vétel lehet, mert a főszereplő: Valance, idén saját képregénysorozatot kapott Bounty Hunters címen. Így aki most elolvassa az kap egy igazán akciódús és szépen megrajzolt felvezetést a Bounty Hunters  szériához is, ami a Szukitsot ismerve talán magyarul is várható.
A kötet még szintén akciósan előrendelhető a Szukits oldalán 3.968 Ft-ért.
Megjelenés: 2020.12.02.
vervoros_birodalom_cover.jpg

 LEGENDÁS BÚCSÚ... 

Akik követik a Jedi Könyvtár oldalát azok már nyilván tudják, de itt is muszáj megemlíteni, hogy 2021 decemberében megszűnnek a Legendák regényeknek kiadási jogai.
Ennek alkalmából a kiadó utolsó, még a Legendák kontinuitásába tartozó kiadványa a Vérvörös Birodalom nevű kötet lesz, ami több mint 500 oldalon keresztül szórakoztat majd minket! Ez lesz a magyarul kiadott legterjedelmesebb Star Wars képregény.
Jelenleg ez is még akciós áron szerezhető be, 8.993 Ft-ért.
Megjelenés: 2020.12.02.

A három kiadványt lehetőségetek van egy csomagban is megvásárolni, így összesen 15.519 Ft-ba fognak kerülni.

Forrás: Szukits.hu
Írta: Boros Bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr5616299874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása