STAR WARS EMPIRE

Han Solo – Csempész, gazfickó, hős. Az első fotók!

HÍREK

2017. február 23. - starwarsempire

han-solo-cast-photo.jpg

A kép bal alsó sarkában: Christopher Miller rendező,majd balról Woody Harrelson, Phoebe Waller-Bridge, Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Joonas Suotamo, mint Csubakka, Phil Lord rendező, és Donald Glover. A fotót készítette: Jonathan Olley 

A kamerák forognak az ikonikus csempész és kedvenc Vukink kalanddal teli múltjának forgatásán. Megérkezett az első fotó, a február 20-án hivatalosan is elkezdődött, Han Solo Star Wars Történet forgatásáról, a Londoni Pinewood stúdióból.

A film feltárja a páros kalandjait a Star Wars: Egy Új Remény eseményei előtt, beleértve a másik zsivány hamiskártyással, Lando Carlissiannal való találkozásukat, egy messzi-messzi galaxisban.

A kísérleti film rendezői Phil Lord és Christopher Miller, a szereposztás pedig a következő: Alden Ehrenreich, mint Han Solo, Woody Harelson, Emilia Clarke, Donald Glover, mint Lando Carlissian, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, és Joonas Suotamo pedig, mint Csubakka.

„Látni ahogy ennyire inspirált emberek a világ minden tájáról, kivételes kifejezésmódjukkal, összejönnek az alkotás egyedüli céljáért. Ez nem kis csoda.” – Mondta Lord, majd Miller folytatta: „Nem jut eszünkbe semmi vicces, amit mondhatnánk. Azért mert igazán meghatottnak, és szerencsésnek érezzük magunkat.”

A forgatókönyvet Lawrence és Jon Kasdan írta, a producerek pedig Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel. Co-producer Kiri Hart, Susan Towner, és Will Allegra, executive producerek pedig Jason McGatlin és Lawrence Kasdan.

Saját területük legnagyobb tehetségeit üdvözölhetjük a csapatban, beleértve az „Érkezés”-ért Oscar jelölést kapott Bradford Young-ot, mint vezető operatőrt; Chris Dickens-t, mint vágót; Dominic Tuohy-t a speciális effektek vezetőjét; Rob Bredow-t a vizuálsi effektek vezetőjét; Jeanne Carthy-t az amerikai casting igazgatóját és Brad Allan-t az akciójelenetek vezetőjét.

A Star Wars veterán csapattagjai pedig, Neal Scanlan az idegen lények és droidok effektjeinke vezetője; Neil Lamont produkciós tervező; Dave Crossman és Glyn Dillon kosztüm dizájnerek; Jamie Wilkinson a tárgyak és fegyverek kellékmestere; Lisa Tomblin, haj; Amanda Knight, smink; és Nina Gold az angliai casting igazgatója

A cím nélüli Han Solo Star Wars Történet 2018 május 25-én érkezik a mozikba.

StarWarsEmpire

Forrás: StarWars.com

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr8612285219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása