STAR WARS EMPIRE

100 millót kapott Favreau a Star Wars sorozatra!

ÉLŐSZEREPLŐS SOROZAT

2018. augusztus 08. - starwarsempire

jon-favreau.jpg

Hát az fix, hogy a pénz miatt nem kell aggódnia Jon Favreaunek, aki a Disney új 10 epizódos Star Wars sorozatát készíti a vállalat új streaming platformjára. 100 milló dollár, azaz kb. 27 milliárd forint a büdzsé, ami a 10 résznél, epizódonkénti 10 millós keret.

A messzi-messzi galaxis történelmi változásnak néz elébe: többé nem csak a moziban láthatunk élőszereplős Star Wars-történeteket, hanem a kisképernyőn is. A Disney jövőre saját streamingszolgáltatót indít, ahol többek között az élőszereplős Star Wars-sorozat is elérhető lesz.

Jövőre indul a Disney „saját Netflixe”, amin érkezik a világ első élőszereplős Star Wars sorozata  (a visszatéró #CloneWars mellett). Lucas maga is próbálkozott hasonlóval, de pénz szűkében a tervezésnél tovább sosem jutott a dolog.

jon-favreau-star-wars.jpg

A Star Wars világa hatalmas, és a Disney új streamingszolgáltatója nagyszerű lehetőséget biztosít ahhoz, hogy több fejezeten keresztül nyúló történeteket meséljünk el.

–  Jon Favreau, a sorozat készítője

Favreau tapasztalt rendezőként nem egy ilyedős típus, hisz ő rendezte az első 2 Vasember filmet, producerként pedig azóta is részt vesz a Marvel moziverzum filmjeiben.

Az egyelőre cím nélküli sorozat hét (más forrás szerint 3 vagy 6) évvel a A Jedi visszatér eseményei után fog játszódni, de a sztori teljesen új karakterekről szól majd. Egy valóban lehetséges pletyka szerint a sztori a Mandaloreon játszódna a Jedi visszatér után, erről bővebben itt olvashattok.

Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr2714169481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása