STAR WARS EMPIRE

Mandaloron játszódna az új Star Wars sorozat?

ÉLŐSZEREPLŐS SOROZAT

2018. augusztus 08. - starwarsempire

paintingofmandalorian-jediwar.jpg

Egy ideje új pletyka kering Favreau élőszereplős Star Wars sorozatáról. Természetesen azért még korai volna rávágni, hogy ez 100%. A makingstarwars.net egyenlőre mindenkit arra kér, kezelje ezt szóbeszédként, ugyanakkor azt állítja a forrás, ahonnan az infó jött, korábban kifogástalan volt. Az elmúlt néhány hónapban pedig, egyébként is ugyan ezt a pletykát lehet hallani, több felől is és mondanivalóját tekintve mind ugyan azt állítja.

A források szerint Jon Favreau élőszereplős Star Wars sorozata a Jedi visszatér eseményei után a Mandalor bolygón játszódik három (egyéb források szerint 6 vagy 7) évvel.  Ez úgy hangzik mintha, a Birodalom bukását követően, Mandalor a kászba zuhanna és a sorozat a bolygó korábbi önmagának helyreállításáról szólna. Illetve, hogy Mandalor eseményei hatalmas galaktikus következményeket vonnak maguk után.

Mandalor helyreállítása

Nyilvánvalóan több kérdés van, mint válasz. Pontosan mit jelent Mandalor helyreállítása? Annak a Mandalornak a helyreállítását, amit Satine Kryze képviselt pacifista politikájával a klónháborúk idején, vagy annak, amit a Halálőrség és Pre Vizsla képviselt (, akit nem mellesleg Favreau szinkronizált az animációs sorozatban.) El tudom képzelni, hogy ezeknek a különböző eszméknek és frakciónak a versengése adja majd a sorozat fő irányvonalát.

Ezek a pletykák már a san diegoi comic con Clone Wars panele előtt felröppentek és személy szerint én sem tartottam valószínűnek őket. Viszont a panel után, ahol bejelenetették, hogy folytatják a sorozatot illetve a trailerből az is kiderül, hogy a Mandalor ostroma sztori arc is benne lesz, egyre jobban igaznak bizonyul a szóbeszéd.

A Lázadókkal kapcsolatban nyilvánvalóvá vált, hogy a felnőtt közönségnek is igénye van Star Wars sorozatra legyen az animációs vagy élőszereplős. A Clone Warsról meg köztudott, hogy az is közrejátszott a leállításában, hogy célközönséget tévesztett gyerekekről felnőttekre.

Innestől, ha a közelgő Ellenállók lesz a gyerekek sorozata, az élőszereplős a felnőtteké, akkor a Clone Warsot is érdemes lehet befejezni, hisz az amúgy is nagyrészt felnőtt követővel bíró sorozatról át lehet vinni vele a közönséget az új élőszereplős Mandalor sorozatra.

Ti mit gondoltok?

#starwars #starwarsempirenews #élőszereplősstarwarssorozat #jonfavreau #makingstarwars #ellenállók #lázadók #clonewars

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr7414169425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása