STAR WARS EMPIRE

Új élőszereplős sorozat: Cassian Andor

Hírek

2018. november 09. - starwarsempire

cassian_andor.jpg

Diego Luna a Zsivány Egyes hőse visszatér! Méghozzá egy vadonatúj kém-thriller sorozatban a hamarosan érkező Disney streaming platformján.

A Disney elnöke és vezérigazgatója, Bob Iger ma bejelentette, hogy a Lucasfilm egy második Star Wars élőszereplős sorozaton dolgozik a Disney +-ra, a vállalat új streaming szolgáltatására. A sorozatban, aminek a gyártása a jövő évben kezdődik, Cassian Andor lázadó kém kalandjait követhetjük végig a Lázadás kezdeti éveitől a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetig. Diego Luna tehát visszatér Andor szerepében.

diego_luna.jpg

A visszatérés a Star Wars univerzumába, számomra nagyon különleges. Rengeteg emlékem van a közös munkáról,  és az út közben kialakult kapcsolatokról. Fantasztikus kalandnak nézünk elébe, és ez az új izgalmas formátum lehetőséget ad, hogy mélyebben megismerhessük ezt a karaktert.
– Diego Luna

Az elképesztő thriller sorozat kémkedéssel teli, merész küldetések meséjét fogja felfedni, a galaxis békéjének helyreállításáért, egy kíméletlen Birodalom szorításában. A megjelenés dátumát egyenlőre nem közölték, de amint megtudunk valamit jelentkezünk. Az Erő legyen Veletek, sziasztok!

Az eredeti cikk:
https://www.starwars.com/news/cassian-andor-live-action-series-announced

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr8314361263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása