STAR WARS EMPIRE

Star Wars: Az utolsó Jedik - IMAX poszter, gyűjthető jegy, dekoráció

HÍREK

2017. október 12. - starwarsempire

star-wars-last-jedi-imax-poster-ticket-display.jpg

"Az utolsó Jedik" új előzetesét és plakátját követően, most kiegészül a felfedések sora egy új IMAX poszterrel, egy új gyűjthető jeggyel és egy eszméletlen új dekorációval, ami reméljük a magyar mozikban is várni fog minket!

Lent megtalálod mind az ötöt!

Néhány rajongó szerint az IMAX elszpojlerezte a "Star Wars: Az utolsó Jedikben" megjelenő Luke Skywalkert, mert a dekoráció "sötét oldali" felén is ott van a legendás karakter!
A nyolcadik résszel kapcsolatos pletykák szerint, a Disney ezzel a marketinggel, azt üzeni a rajongóknak, hogy Luke mindkét, "a fény" és "a sötét oldal" erejét is használja.

A Lucasfilm által készített "Star Wars: Az utolsó Jedik", folytatva a Skywalker sagát, egy epikus kalandban csatlakozik "Az ébredő Erő" hőseivel a galaktikus legendához, majd felfedi az "Erő" ősi misztériumát és sokkolja a múlt kinyilatkoztatásait.

A film sztárjai Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern és Benicio Del Toro.

"Az utolsó Jedik" rendezője Rian Johnson, a producerek Kathleen Kennedy, Ram Bergman. J.J. Abrams, Tom Karnowski és Jason McGatlin az executive producerek.

A "Star Wars: Az utolsó jedik" magyarországon már 2017 december 13.-án látható a magyar mozikban!

the_last_jedii_max_gate.jpg

star_wars_the_last_jedi_imax_ticket_1.jpg

star_wars_the_last_jedi_imax_poster_1.jpg

star_wars_the_last_jedi.png

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsempire.blog.hu/api/trackback/id/tr2612957309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása